TUINAANLEG

Icons Tuinaanleg Green

Bij Lariks Tuinen kan je niet enkel terecht voor een tuinproject van A tot Z, maar ook voor kleinere tuinprojecten zoals het plaatsen van een nieuw terras, oprit, het aanplanten van een nieuwe plantenborder of aanleggen van een nieuw gazon.

Verhardingen

Bij de aanleg van jouw droomtuin gaan we in de meeste gevallen eerst van start met de aanleg van de verhardingen. Dit kan een terras, oprit of rustterrasje in de tuin zijn. Hierbij geven wij de voorkeur aan kwalitatieve materialen zoals natuursteen, kassei, gebakken klei, grind en tropisch hardhout. Deze materialen zijn niet alleen heel duurzaam, maar geven jouw tuin een geweldige uitstraling en veranderen samen met de rest van jouw tuin doorheen de tijd.

Aanplanting

Een tuin is pas echt een tuin als er het nodige groen in aanwezig is. Lariks Tuinen brengt dan ook met veel liefde en zorg meer groen aan in jouw tuin. Hierbij besteden we extra veel aandacht aan de bodem en zorgen we ervoor dat jouw planten, bomen en heesters kunnen groeien in de ideale omstandigheden. Is er geen beplantingsplan door een tuinarchitect voorzien? Dan staan wij jou met raad en daad bij om het juiste plantgoed te kiezen voor jouw tuin en naar jouw wensen.

Gazon

Gazon is vaak een groot onderdeel van de tuin, maar een perfecte gazon aanleggen vereist de nodige knowhow. Daarom besteden we bij Lariks Tuinen extra veel aandacht aan de bodem zodat deze de juiste structuur, voedingswaarden en zuurtegraad heeft. Kan je niet wachten tot jouw gazon groen ziet na het inzaaien, dan kan je altijd kiezen voor grasmatten. Deze geven meteen een mooi fris groene kleur aan jouw tuin en zorgt ervoor dat jouw gazon al na enkele weken volledige in gebruik genomen kan worden.

Heraanplanten
Lariks Tuinen