TUINONTWERP

Icons Tuinontwerp Green

Hoe ga ik te werk?

Kennismaking

Om een tuin naar jouw wensen te kunnen ontwerpen, moeten we natuurlijk eerst weten wat jouw wensen zijn. Hiervoor kom ik graag, geheel vrijblijvend, eens ter plaatse. Op deze manier kan ik jouw wensen, verwachtingen, ideeën,… en natuurlijk ook het terrein ontdekken. Input van jullie kant is ook al in deze fase meer dan welkom! Zo kunnen jullie een collage met sfeerbeelden maken van jullie wensen en ideeën via een Pinterestboard of op papier, maar dit is zeker geen noodzaak.

Offerte

Na onze kennismaking, stel ik een gedetailleerde offerte op waarbij jij een prijs ontvangt per stap in de ontwikkeling van het tuinontwerp. Zo krijg jij niet alleen een prijs maar ook een samenwerking op maat van jouw wensen.

Ontwerpschets

Ga jij akkoord met de offerte en wil jij graag met ons verder samenwerken? Dan maken wij een nieuwe afspraak ter plaatse om een inventaris op te stellen van de huidige toestand van jouw tuin. Hierbij meten we het reliëf van jouw tuin op en meten we ook de precieze locatie op van bestaande constructies die behouden blijven. Daarna maak ik een eerste ontwerpschets die wij samen finetunen totdat het ontwerp volledig voldoet aan jouw wensen en verwachtingen.

Finaal tuinontwerp

Wanneer de finale ontwerpschets jullie goedkeuring krijgt, wordt de schets in detail uitgetekend (inclusief alle afmetingen, meetstaat,…). Met dit ontwerp kunnen wij aan de slag om een op-maat-gemaakte offerte op te stellen voor de aanleg van jouw droomtuin. 

Willen jullie ook graag een ontwerp van alle beplanting? Dat kan!

Na goedkeuring van de finale ontwerpschets, kunnen we van start gaan met het opmaken van een beplantingsplan. In dit ontwerp krijg je een idee waar welke planten komen te staan in jouw tuin. Natuurlijk toetsen we eerst jouw verwachtingen qua beplanting af.

Lariks Tuinen