TUINONDERHOUD

Icons Tuinonderhoud Green

Wil jij het liefst van al zorgeloos van jouw tuin kunnen genieten het hele jaar door? Lariks Tuinen neemt met veel zorg voor jouw tuin het onderhoud van jou over. 

Periodiek onderhoudscontract

Wil jij er gerust van zijn dat jouw tuin op het juiste moment de juiste aandacht krijgt, dan stellen wij samen met jouw een onderhoudsplan op op maat van jouw tuin. Wij nemen niet alleen jouw vaste planten borders, heesters en hagen onderhanden, maar ook voor het snoeien of wanneer het niet anders kan, het vellen van jouw bomen, kan je bij Lariks Tuinen terecht. Bij het onderhoud van jouw tuin besteden we niet enkel aandacht aan jouw vaste planten, heesters of bomen, maar onderhouden we ook jou bodem zodat deze in top vorm blijft. 

Gazon onderhoud

Ook gazon heeft op regelmatige basis wat aandacht nodig. Met een op maat gemaakt bemestingsplan kom je al een heel eind, maar is je gazon al te verouderd dan kunnen we deze best eerst verjongen. Dit hoeft niet persé door jouw gazon volledig overnieuw aan te leggen, maar kan ook simpel weg door jouw gazon goed te verticuteren en daarna door te zaaien.

Kraainem
Lariks Tuinen